Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@03:06:11 GMT

استفاده از دستگاه سیل وکیوم در صنعت بسته بندی

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۹۲۶۲۰

 

امروزه استفاده از دستگاه سیل وکیوم جایگاه مهمی در صنعت بسته بندی و پک کردن محصولات صنایع غذایی و صنایع دیگر دارد. در راستای تغییر در سبک زندگی، بسته بندی مواد غذایی و محصولات مختلف با استقبال زیادی همراه شده است. در خط بسته بندی سبزیجات،لبنیات، خشکبار، گوشت، غذاهای آماده و... از دستگاه سیل لیوانی و چهارگوش برای پلمپ کردن دهانه ظرف استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دستگاه سیل وکیوم در صنعت بسته بندی مواد غذایی بسیار استفاده می شود. این دستگاه که یکی از انواع دستگاه سیل حرارتی است، در مدل های دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک ساخته شده و امکان نصب سیستم های تزریق گاز و پمپ وکیوم در مدل تمام اتوماتیک آن وجود دارد. بسته بندی مواد غذایی، دارویی شیمیایی و … به کمک این دستگاه قابل انجام است و قیمت دستگاه سیل وکیوم رومیزی نسبت به مدل های دیگر، مقرون به صرفه بوده و بنابراین با سرمایه های مختلف میتوان از این دستگاه برای بسته بندی محصولات خود استفاده نمود.

 

بسته بندی چه محصولاتی با دستگاه سیل انجام می شود؟

یکی از مهم ترین مراحل در فرآیند تولید محصولات مختلف، بسته بندی است که در صنایع غذایی، استفاده از دستگاه سیل در حال افزایش است.

به کمک دستگاه بسته بندی سیل وکیوم در صنعت بسته بندی می توان هوای داخل ظرف را تخلیه کرد و اکسیژن را که یکی از عوامل فساد مواد غذایی است، کاهش داد تا در مدت زمان طولانی تر از کیفیت و تازگی مواد غذایی بهره برد.

دستگاه سیل وکیوم در صنعت بسته بندی و پک کردن انواع محصولات مختلفی هم چون خشکبار، سبزیجات منجمد و سرخ شده، لبنیات، محصولات تک نفره، غذاهای نیمه آماده، ماهی، انواع گوشت، انواع بستنی، مرغ،  و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

 

معرفی انواع دستگاه سیل وکیوم

یک انتخاب عالی برای بسته بندی، دستگاه بسته بندی سیل است که در ابعاد و ظرفیت های مختلف ساخته می شود.

انتخاب مناسب دستگاه سیل به نوع ظرف انتخابی و ضرورت تزریق گاز یا وکیوم برای محصول مورد نظر بستگی دارد.

به طور کلی دستگاه های بسته بندی سیل در دو مدل حرارتی و القایی ساخته می شوند که با توجه به نیاز مشتری قالب های دستگاه در ابعاد و مدل های مختلف سفارش سازی می شوند.

در ادامه مقاله با انواع دستگاه های سیل وکیوم در صنعت بسته بندی آشنا می شویم.

 

دستگاه سیل حرارتی

دستگاه بسته بندی حرارتی به دو دسته پنوماتیک و برقی تقسیم می شود که قابلیت بسته بندی انواع ظروف با مدل و شکل های مختلف را دارد.

این مدل دستگاه با ایجاد حرارت بواسطه المنت های تعبیه شده در دستگاه، عملیات چسباندن و پرس کردن سلفون بر روی ظرف را انجام می دهد.

 

دستگاه سیل وکیوم رومیزی

دستگاه سیل وکیوم رومیزی برای کارهای تولیدی کوچک و خانگی کاربرد دارد و با توجه به شکل ظرف و قالب طراحی می شود که این قالب به واسطه رفت و آمد کشو وارد دستگاه می شود و در نهایت پس از پلمپ شدن، خارج می شود.

طراحی این دستگاه به صورت دستی، اتومات و نیمه اتومات است و برای قرارگیری بر روی میز کاملا مناسب می باشد.

دستگاه سیل کن خطی

دستگاه سیل کن خطی که یکی از انواع دستگاه سیل وکیوم در صنعت بسته بندی است با توجه به ظرفیت تولید در مدل های تک لاین، دو لاین، سه لاین و چهار لاین ساخته می شود.

این دستگاه برای کارگاه ها و کارخانجاتی که سرعت بسته بندی بالایی نیاز دارند، گزینه مناسبی است و با استفاده از یک پرکن جهت پر کردن ظرف از محصول می توان یک خط اتومات راه اندازی کرد و تعداد نیروی انسانی را کاهش داد.

 

دستگاه سیل وکیوم روتاری

مدل دستگاه روتاری در خطوط تولید با سرعت بالا جهت سیل کردن ظرف های لیوانی و چهار گوش کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.

دستگاه روتاری دارای قالب دواری است که با چرخش و به حرکت درآمدن آن، ظرف حاوی محصول در مکان مناسب جهت سیل شدن قرار می گیرد.

این دستگاه در خطوط بسته بندی مواد غذایی نظیر مربا، عسل، ژله و... کاربرد دارد.

 

دستگاه سیل لیوان

دستگاه سیل لیوان به صورت اختصاصی، بسته بندی ظرف های لیوانی را انجام می دهد که از جمله این محصولات می توانیم به برخی نوشیدنی ها(دوغ، آبمیوه، آب معدنی) و لبنیات اشاره کنیم.

از دستگاه سیل لیوان می توان در رستوران ها، آبمیوه فروشی ها و برای بسته بندی انواع محصولات تک نفره هم چون ماست، بستنی، زیتون، سس، مربا و... استفاده کرد.

بنابراین دستگاه پک لیوان یکی از نمونه های کاربرد انواع دستگاه سیل وکیوم در صنعت بسته بندی است که با توجه به نیاز و ظرفیت مورد نظر مشتریان انتخاب و خریداری می شود.

دستگاه سیل لیوان برای پرس کردن و پک کردن ظروف لیوانی(گرد و بیضی) در مدل های دستی، نیمه اتومات و اتومات ساخته می شود. آراد ماشین طراح و سازنده انواع دستگاه پک لیوان بوده مدل های مختلف آن را با یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش عرضه می کند.

 

دستگاه سیل القایی

دستگاه سیل القایی که یکی از نمونه های بسته بندی است با جریان القایی عملیات سیل ظروف گرد و درب دار را انجام می دهد و در سه مدل دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک ساخته می شود.

چه ظروفی قابل سیل شدن هستند؟

دستگاه بسته بندی سیل وکیوم پوشش مناسبی بر روی ظروف پلاستیکی مختلف ایجاد می کند و از محصولات متنوع را در برابر گرد و غبار، رطوبت و هر گونه آلودگی محافظت می کند.

ظروفی که حساس و شکننده هستند، ظروف شیشه ای، ظروف فلزی گزینه های خوبی برای سیل شدن توسط دستگاه سیل وکیوم نیستند، از این رو بهترین گزینه برای انتخاب، انواع ظروف پلاستیکی از جنس PP، PE و PTاست.

بنابراین از دستگاه بسته بندی سیل برای نگهداری مواد غذایی که حساس و فاسد شدنی هستند، استفاده می شود و قابلیت استفاده طولانی مدت  از این محصولات در رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فودی ها و... را فراهم می نماید.

قابلیت نصب سیستم های تزریق گاز و پمپ وکیوم در این دستگاه، فساد و خرابی محصول را به تعویق می اندازد و باعث حفظ تازگی و طراوات مواد غذایی می شود.

 

قیمت دستگاه سیل وکیوم

انواع دستگاه بسته بندی سیل وکیوم در صنعت بسته بندی را براساس فاکتورهای مختلف قیمت گذاری می کنند که از جمله آنها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

قطعات و تکنولوژی بکار رفته نوع و مدل دستگاه شکل و ابعاد ظرف ظرفیت دستگاه کیفیت و عملکرد دستگاه گارانتی و خدمات پس از فروش و...

برای انتخاب و خرید دستگاه سیل کن با توجه به ظرفیت ورودی و خروجی ( خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی) و سرمایه در دسترس اقدام کنید.

 

سخن آخر

دستگاه بسته بندی سیل در صنعت بسته بندی با قابلیت ها و ویژگی هایی که دارند، نقش مهمی ایفا می کند و امروزه شرکت های زیادی در راستای تامین نیاز این صنعت، انواع دستگاه سیل لیوان، چهارگوش و بیضی را در مدل های رومیزی، خطی و روتاری طراحی کرده و تولید می کنند. قیمت دستگاه سیل وکیوم با توجه به تنوع بالای این دستگاه متفاوت است و بهتر است برای خرید آن به شرکت های سازنده معتبر مراجعه کنید.

 برگرفته از وبسایت: Aradmachinery.com

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سبک زندگی سیل صنعت لبنیات مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر

پژوهش محققان بریتانیایی نشان می‌دهد که تولیدکنندگان معروف جهان مانند ام‌اندامز (M&Ms)، اریو (Oreo) و کیندر سورپرایز (Kinder Surprise) با ترفندهای غیراخلاقی، بسته‌بندی‌ها را به‌گونه‌ای طراحی‌ می‌کنند که کودکان را به هوس برای خوردن شیرینی و غذاهای ناسالم بیندازند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، طبق یک گزارش، شرکت‌های مواد غذایی از رنگ‌های روشن جذاب و شخصیت‌های کارتونی در تلاشی «غیراخلاقی» استفاده می‌کنند تا بچه‌ها را به سمت خواستن شیرینی‌ها و خوراکی‌های ناسالم سوق دهند. گروهی از کارشناسان تغذیه ۲۶۲ محصول غذایی شیرین فروخته شده در بریتانیا را با بسته‌بندی‌های خاص کودکان مورد بررسی قرار دهند که توسط ۱۰ شرکت بزرگ مواد غذایی ساخته شده بود.

این کمپین تحقیقاتی تولیدکنندگان مواد غذایی را متهم کرده است که به‌عمد از بسته‌بندی‌هایی استفاده می‌کنند که برای «تسخیر ذهن‌های کودکان» طراحی شده است تا مواد غذایی ناسالم بیشتری را بفروشند.

تحقیق گروهی از متخصصان مواد غذایی دانشگاه کوئین مری لندن نشان داد که:

۷۸ درصد این محصولات به دلیل محتوای چربی، نمک یا قند ناسالم تلقی شدند. ۶۷ درصد از افرادی که عکس یک شخصیت کارتونی را روی جلد خود داشتند، ناسالم بودند. ۸۰ درصد محصولات از رنگ‌های روشن و همچنین الگوهای سرگرم‌کننده و نوشته‌ها برای جلب توجه کودکان استفاده می‌کنند.

در این پژوهش مشخص شد که پاستیل‌های رنسام (Randoms)، کیندر سورپرایز (Kinder Surprise)، ام‌اندامز (M&Ms) همگی جزو خوراکی‌های ناسالمی دسته‌بندی می‌شوند که با وجود داشتن جلدهای رنگارنگ و جذاب برای کودکان، دارای شکر و چربی نامناسب برای کودکان هستند.

نتایج تحقیق نیز نشان داد که همه ۵۸ محصول جذاب مختص کودکان که توسط برند موندلیز، مالک برندهای Cadbury، Oreo، Milka و Dairylea، تولید شده است، ناسالم بودند.

در ماه فوریه، وس استریتینگ، مقام ناظر بر فعالیت وزیر بهداشت بریتانیا، ابراز نگرانی کرد که «به عنوان شهروند ما به‌شدت تحت تأثیر بازاریابی [غذایی] هستیم که دائماً به ما عرضه می‌شود و اکنون یک مورد فوریت برای اعمال محدودیت‌های جدید در بسته‌بندی مواد غذایی وجود دارد.»

پیش از این نیز سازمان دیده‌بان مردمی موسوم به «Public Eye» اعلام کرده است شیر خشک و غلات مخصوص نوزادان با نام‌های تجاری Cerelac و Nido که توسط شرکت سوئیسی نستله (Nestlé) برای کشورهای فقیر آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین تولید می‌شود، دستورالعمل‌های ضدچاقی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اروپا را نادیده گرفته است.

کد خبر 749925

دیگر خبرها

  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • اجرای وکیوم شکم توسط بروسلی (عکس)
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی