Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-02@19:51:49 GMT

راهنمای خرید دستگاه شیرینگ پک

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۴۳۶۸

بسته بندی یک نیاز ضروری برای محصولات تولید شده است که وظیفه نگهداری آن را از مرحله تولید تا مصرف بر عهده دارد. بسته بندی محصولات در سهولت نقل و انتقال و انبار کردن تاثیرگذار است.

استفاده از ماشین آلات بسته بندی ثانویه به منظور انتقال محصولات از خط تولید به دپو انبار و یا حمل و نقل به بازار اهمیت بسیاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ماشین آلات مهم در این زمینه دستگاه شیرینگ پک (shrik pack) است. به دلیل یک سری از ویژگی ها این دستگاه محبوب بسیاری از تولید کنندگان، شرکت ها و صنایع شده است.

دستگاه شیرینگ چیست

شیرینگ یا شرینک دستگاهی است که اساس کار آن حرارت به نایلون بسته بندی و جمع شدن آن است. دارای کوره است که در این محفظه جریان هوای داغ به کمک فن های تعبه شده در بالای تونل در حال گردش است. عملیات بسته بندی به کمک پلاستیک های شفاف صورت می گیرد که دور کالا به اندازه اصولی انداخته شده است. با عبور کالا از داخل کوره، تا زمان خروج، این نایلون جمع شده و دور کالا را می پوشاند. این ویژگی نایلون شیرینگ است.

سرعت حرکت، درجه حرارت داخل کوره و ضخامت نایلون بسته بندی عواملی هستند که می بایست تنظیم شوند تا بسته بندی استانداردی صورت بگیرد.

انواع شیرینگ پک

شیرینگ رومیزی و شیرینگ پک تونلی دو نوع اصلی از این ماشین محسوب می شود. مدل رو میزی برای کاربردهای کوچک نظیر بسته بندی کتاب، بسته بندی جعبه غذا در رستوران ها، بسته بندی شیرینی جات و... استفاده می شود.

شیرینگ تونلی نوع صنعتی این دستگاه محسوب می شود. با توجه به شرایط کاری ابعاد و مکانیزم های مختلفی روی این ماشین پیاده سازی شده است. مثلا برای بسته بندی محصولات طویل مانند فرش از مکانیزم دوخت از بغل استفاده شده و برای بسته بندی باکس آب معدنی و یا نوشابه این ماشین را به جک پارویی شکل مجهز کرده اند. نیمه اتومات و تمام اتوماتیک بودن نیز از دیگر تغییراتی است که می توان روی ماشین اعمال نمود. در نمونه های اتومات معمولا برش و دوخت نایلون دور محصول بدون دخالت دست انجام می گیرد.

لیبل شرینک نیز نوع دیگری از دستگاه یاد شده است که به منظور نصب نایلون های تبلیغاتی به صورت موضعی در دور بطری و پلمپ نمودن درب ظروف استفاده می شود. برای این کار غلافی چاپ شده را دور ظرف انداخته که با عبور آن از تونل مخصوص لیبل، عملیات شرینک کردن صورت می گیرد تا در نهایت غلاف حلقوی به ظرف بچسبد.

شیرینگ دوگانه سوز

توان حرارتی این ماشین با استفاده از المنت میله ای شکل در دور محفظه به دست می آید. این المنت ها با برق سه فاز کار می کنند و به صورت همزمان روشن شده و کوره را به دمای دلخواه می رساند. با توجه به گران بودن بهای برق و تلفات زیاد تبدیل الکتریسیته به حرارت می توان از سوخت گاز نیز برای تامین حرارت استفاده کرد. بدین منظور burner های گازی را در دور تونل تعبیه کرده تا با وصل به گاز شهری بتوان در کنار برق حرارت کوره را تامین نمود. طبیعتا داشتن دستگاه شرینک پک دوگانه سوز به مرور زمان صرفه اقتصادی را به ارمغان می رساند.

نکات مهم در خرید دستگاه شیرینگ پک

طبیعتا هر دستگاهی دارای یک سری ویژگی در تولید و عملکرد است که مستقیما روی قیمت تمام شده آن تاثیر می گذارد. با دانستن برخی نکات در هنگام خرید می توان به بهترین انتخاب رسید؛

- سیستم برق کشی و تابلو برق را بررسی کنید. یک دستگاه استاندارد می بایست از تابلو برق در نقطه ایمن بهره مند باشد. دستگاه با کارکرد برق سه فاز بهترین گزینه است. دستگاه می بایست از سیم ارت بخوردار باشد. امکان تغییر سرعت نقاله و کنترل دمای کوره اهمیت دارد.

- برای جلوگیری از هدر رفت دمای داخل کوره و کوتاه تر شدن زمان آماده باش دستگاه، دور تا دور آن می بایست با پشم شیشه عایق کاری شده باشد. در دهانه ورودی و خروجی تونل نیز میبایست از برزنت و پارچه نسوز استفاده شده باشد.

- به منظور راحت تر شدن جابجایی دستگاه حتما زیر پایه های آن می بایست چرخ های قفل شونده نصب گردد.

- رنگ دستگاه برای ماندگاری و دوام و همچنین نظافت بهتر می بایست از نوع الکترواستاتیک باشد.

- داشتن نوار نقاله به متراژ کارامد در ابتدا و انتهای دستگاه به فراخور حجم و وزن محصول مورد بسته بندی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

- ابعاد کوره از فاکتورهای مهم این دستگاه محسوب می شود. طبیعتا طول، عرض و ارتفاع آن را متناسب با اندازه کالایی که قرار است بسته بندی شود سفارش دهید.

- تسمه نقاله داخل کوره را کنترل کنید. استفاده از تسمه توری و نصب صحیح آن به منظور گردش هوا در زیر کالا مهم است. همچنین رولیک های هرزگرد در انتها و ابتدای کوره نقش مهمی در کاربری دستگاه دارند.

- داخل کوره می بایست به تعداد کافی المنت جایگزاری شده باشد تا به سریع ترین زمان دما به حالت مطلوب برسد.

- مشعل یا برنر های تعبیه شده در مدل دوگانه سوز می بایست از نوع استاندارد باشند. برخی ها به صورت غیر اصولی اقدام به تولید مشعل با سوراخ های غیر اصولی می کنند که به مرور در تولید حرارت دچار مشکلات متعددی می شود.

مزیت بسته بندی با دستگاه شرینک کارکرد ساده بدون نیاز به دانش بسته بندی مقاوم به آب و رطوبت سرعت انجام کار وزن کم بسته بندی نایلون بسته بندی ارزان استهلاک کم دستگاه امکان جابجایی ماشین خرید شیرینگ پک

اگر برای کارخانه، شرکت و یا کارگاه تولیدی خود نیاز به دستگاه شیرینگ پک دارید و همچنین با توجه به محصول و شرایط کاری خود طراحی خاصی در تولید این دستگاه مد نظر دارید می توانید به وبسایت ماشین سازی پندار صنعت به نشانی https://pendarsanat.com مراجعه و یا با تلفن 09124624533 تماس حاصل فرمایید.

این مجموعه با مشاوره و ارائه نمونه ماشین آلات تولید شده به شما این اطمینان را می دهد که نیاز شما را بر طرف سازد. مهندسین طراح و ساخت پندار صنعت، ماشین آلات متعددی در بسته بندی صنایع غذایی تولید کرده اند که هم اکنون نمونه های آن در بسیاری از کارخانجات بزرگ و کوچک کشور نصب و در حال کار است. کافیست با ما تماس بگیرید.

منبع: الف

کلیدواژه: دستگاه شیرینگ پک ماشین آلات داخل کوره بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده

معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت ۱۰۰ نفره طراحی شود، گفت: پیش قرار داد‌های ۱۰ تا ۱۲ جت هم بسته شده است.   به گزارش تسنیم؛ روح الله دهقانی معاون علمی و فناوری رییس جمهور صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت، اظهار داشت: رییس جمهور کارگروه تخصصی برای ساخت هواپیمای جت تشکیل داد که ۸ جلسه کارگروه تشکیل شده است.   وی افزود: مسئولانی از وزارت صمت، دفاع، راه و شهرسازی، سازمان هواپیمایی، ایرلاین‌های معتبر در این جلسات شرکت کردند.   معاون علمی و فناوری رییس جمهور با بیان اینکه جمع بندی این بود که یک هواپیمای جت  ۱۰۰ نفره طراحی شود، گفت: پیش قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۲ جت هم بسته شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • بازدید مدیران صدای رسانه ملی از طرحهای عمرانی حرم رضوی
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل