Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - ۱۸ اسفند آخرین مهلت دستگاه‌ها برای اتصال به درگاه ملی مجوز‌ها و صدور الکترونیکی مجوز لازم برای کسب و کارهاست. قانون رفع موانع و تسهیل فضای کسب و کار ۱۳ سال پیش تصویب شده، اما تولیدکنندگان و کارآفرینان زیادی در این سال‌ها از سختی فرآیند دریافت مجوز خود گلایه‌مند بوده و بعضا سال‌ها در انتظار صدور مجوز خود بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش، گفت و گویی با یکی از کارآفرینانی را می خوانید که سنگ اندازی های دستگاه ها به نوعی مانع کارش شده اند.

علیرضا خسروشاهی درخواست کننده مجوز برای کارگاه بسته بندی چای داخلی گفت: برای راه اندازی این کارگاه دو سال و نیم پیش، اقدام کردم و پروانه راه اندازی بسته بندی چای داخلی را از اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دریافت کردم و به تائید وزارت جهاد کشاورزی رسید. یعنی تائید این دو وزارتخانه را برای راه اندازی گرفتم.

سپس به سازمان بهداشت مراجعه کردم و بعد از تقریبا ۸ ماه پروانه بهداشت را نیز گرفتم. تجهیزات، دستگاه، سیب سلامت و ... را نیز تهیه و آماده کردم. برای پخش محصول به دفاتر پخش‌های زنجیره‌ای مراجعه کردم و گفتند که به پروانه استاندارد نیاز است.

نامه سازمان استاندارد در سال ۹۸

به استاندارد مراجعه کردم و گفتند فعلا شیوه نامه‌ای برای مشاغل خانگی نداریم و نمی‌توانیم به شما پروانه اختصاص دهیم. شش ماه بعد دوباره مراجعه کردم و گفتند طبق مصوبه شورای عالی استاندارد، به ما دستور داده اند که به مواد غذایی زیر مجموعه مشاغل خانگی پروانه استاندارد ندهیم. من گفتم که سرمایه گذاری کردم، کلی تجهیزات خریده ام، تبلیغات کرده ام و میلیارد‌ها تومان هزینه کردم، چرا پروانه نمی‌دهید؟

آقای دکتر طاهری مسئول استاندارد تهران پیگیری کردند و نامه‌ای به مرکز کشوری استانداردکه در کرج است، ارسال کردند. مضمون نامه این بود که بنده با وجود داشتن پروانه همه موارد، تکلیفم چیست؟ پاسخ آن‌ها این بود که در پایه تصمیمی که در شورای عالی استاندارد گرفته شده، دستور داده اند که به مشاغل خانگی پروانه استاندارد ندهیم. علت را توضیح نمی‌دهند و راهی را جلوی پای من نمی‌گذارند. حالا تکلیف من با این همه هزینه‌ای که کرده ام، چه می‌شود؟

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجوز کسب و کار مشاغل خانگی صدور مجوز مراجعه کردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۹۵۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد

محمد آیینی از شکسته شدن رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده پس از انقلاب در سال ۱۴۰۲ خبر به همت دولت سیزدهم خبر داد.

به گزارش ایرنا، وی در نشست خبری گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • مانع‌تراشی بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • هاآرتص: بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کنند
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • ۵ هزار سامانه خورشیدی در فارس راه اندازی می شود
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ۳۹ درصد پروانه های کسب کاغذی در لرستان الکترونیکی شد