Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زهرا قربانی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریاسرو سپهر الوند با بیان اینکه کشاورز توان خرید تجهیزات خارجی را ندارد، گفت: برداشت یونجه در سه مرحله انجام می‌شود که هر مرحله نیاز به یک دستگاه دارد، این شرکت توانسته با تولید تجهیزات به‌صرفه و باکیفیت کشاورزی، نیاز این حوزه را تأمین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درو یونجه با استفاده از فنرهای باکیفیت و مستحکم

مرحله اول درو یونجه توسط دستگاه یونجه چین پشت تراکتور صورت می‌گیرد. محصول ریک یونجه خورشیدی ساخت داخل دارای شاخک‌های بلند، قابل‌انعطاف و زاویه‌دار است که یونجه را به‌طور کامل از سطح زمین در یک نوار جمع‌آوری می‌کند.

 استفاده از فنرهای باکیفیت و مستحکم امکان استفاده از دستگاه را در زمین‌های ناهموار و سنگلاخی ایجاد می‌کند. استهلاک این دستگاه بسیار کم بوده و می‌توان بدون مشکل برای مدت طولانی از آن استفاده کرد. کمترین میزان توان تراکتور برای کار کردن با این دستگاه کافی است.

ردیف کردن یونجه درو شده بلافاصله پس از برداشت

مرحله دوم توسط دستگاه دیگری به نام ریک دوار انجام می‌شود. این دستگاه برای ردیف کردن یونجه درو شده بلافاصله پس از برداشت مورد استفاده قرار می‌گیرد و کمک می‌کند که مسافت کمتری را داخل زمین با دستگاه مینی بیلر حرکت کرده و زودتر بتوانیم یونجه را از داخل زمین جمع‌آوری کنیم.

ریک دوار ساخت داخل نیز دارای شاخک‌های بلند، قابل‌انعطاف و زاویه‌دار است که یونجه را به‌طور کامل از سطح زمین و بدون مخلوط شدن با سنگ و خاک در یک نوار جمع‌آوری می‌کند. ردیف‌های بزرگ علوفه تشکیل شده با این دستگاه با داشتن پف زیاد، گردش بهتر هوا در نوار علوفه و خشک شدن هم‌زمان برگ و ساقه را به همراه دارد.

مرحله آخر برداشت یونجه و بسته‌بندی

مرحله آخر توسط دستگاه مینی بیلر انجام می‌شود؛ یکی از کاربردهای این دستگاه جمع‌آوری کاه و کلش گندم، جو و برنج در مزارع استان‌های شمالی کشور است که با توجه به کوچک بودن زمین‌ها، باریک بودن راه‌های بین زمینی و وجود تراکتورهای کوچک امکان استفاده از بسته‌بندی معمولی وجود ندارد.

همچنین با استفاده از این مینی بیلر امکان جمع‌آوری علوفه کاشته شده در باغات و فواصل بین درخت‌ها فراهم می‌شود که به دلیل محدودیت فاصله، نمی‌توان از بسته‌بندی معمولی استفاده کرد. پس از هرس کردن باغات می‌توان از این دستگاه برای جمع‌آوری سرشاخه‌های قطع شده درختان نیز استفاده کرد.

در این مدل، انتقال توان به اجزای متحرک دستگاه از طریق زنجیر و دنده زنجیر انجام می‌شود. همچنین برای انتقال توان در بخش‌هایی از دستگاه که فشار کاری روی آن‌ها زیاد است، به‌جای زنجیر و دنده زنجیر از جعبه‌دنده استفاده شده است.

کاهش تلفات و کمک به اقتصاد کشور

معمولا کشاورزان توان خرید نمونه خارجی این محصولات را ندارند، محصول داخلی با استفاده از فناوری مهندسی معکوس، قیمت پایین و کیفیت بسیار بالا نیاز این حوزه را تأمین کرده است. تمامی اجزای دستگاه مینی بیلر بومی‌سازی شده است و توانسته صرفه‌جویی ارزی بالایی به همراه داشته باشد.

این محصول تلفات درو و برداشت را به حداقل می‌رساند و به اقتصاد کشور به‌خصوص تولید خوراک دام کمک شایانی کرده است. این دستگاه قطعات زیادی دارد و اگر در نمونه خارجی آسیب‌دیدگی یا شکستن برای قطعات صورت بگیرد، کشاورز مجبور است به علت کمبود قطعات یدکی کل دستگاه را بفروشد یا آن را کنار بگذارد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریاسرو سپهر الوند با اشاره به اینکه حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار قابل‌تقدیر است، افزود: حمایت‌های این مجموعه باعث رشد و توسعه بسیاری از شرکت‌ها شده است و اگر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر هم ورود کند، شرایط برای شرکت‌های دانش‌بنیان بهتر نیز خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش بنیان کشاورزی علوفه تجهیزات کشاورزی انجام می شود دانش بنیان بسته بندی جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است

استاندار بوشهر از کسب رتبه سوم استان در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرگراری ایمنا، احمد محمدی‌زاده اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی‌زاده عنوان کرد: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیلگرانه و مردمی‌سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

وی گفت: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، گفت: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم‌افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

محمدی‌زاده افزود: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

منبع: فارس

کد خبر 749349

دیگر خبرها

  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز بود
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است