Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید دستگاه بسته‌بندی ترموفرمینگ به منظور بسته‌بندی انواع مواد غذایی و دارویی در کشور شد.

به گزارش ایسنا، محمد شیرزاده، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در مورد دستگاه بسته‌بندی ترموفرمینگ گفت: این دستگاه برای بسته‌بندی لبنیات، صنایع پروتئینی گوشتی، سالاد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قابل استفاده است و می‌توان آن را به عنوان دستگاه کارآمد صنعتی و نیمه صنعتی معرفی کرد.

وی افزود: ترموفرمینگ امکان تزریق گاز و اتمسفر اصلاح شده به بسته‌های مواد غذایی را فراهم می‌کند و در این دستگاه انواع پرکن جامدات و مایعات نصب شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه از تولید دستگاهی دیگر به‌نام کارتنینگ جهت جعبه‌گذاری محصولات دارویی، تجهیزات پزشکی و آرایشی و بهداشتی همچون خمیردندان و بطری خبر داد و بیان کرد: این دستگاه به صورت تمام اتوماتیک عمل می‌کند و اپراتور نقش چندانی در فرآیند بسته‌بندی ندارد. 

شیرزاده یکی از وظایف اصلی دستگاه کارتنینگ را آماده‌سازی و تا کردن بروشور به صورت خودکار و بدون دخالت دست اعلام کرد. 

وی در ادامه همچنین به تولید دستگاه بسته‌بندی بلیستر جهت بسته‌بندی قرص‌ها، مواد دارویی و سرنگ‌های از قبل پر شده اشاره کرد و گفت: نحوه بسته‌بندی مواد دارویی و به طور ویژه قرص‌ها در این دستگاه باعث شده است که به یک قسمت جدا نشدنی در شرکت‌های داروسازی تبدیل شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در مورد مزیت رقابتی محصولات این شرکت بیان کرد: شرکت ما این دستگاه‌ها را داخل ایران با توانمندی‌های مهندسین ایرانی تولید و از تکنولوژی داخل ایران استفاده می‌کند و با توجه به اینکه ما در داخل ایران رقیبی نداریم، از استقبال خوبی در بازار برخوردار هستیم.

شیرزاده با بیان این‌که دستگاه‌های ما هیچ صدمه‌ای بر محیط زیست وارد نمی‌کند، خاطرنشان کرد: شرکت ما از دستگاه‌هایی برخوردار است که نمونه خارجی آن وجود ندارد و خود ما طراحی صفر تا صد آن را انجام داده‌ایم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه سعی می‌کنیم تکنولوژی روز را به دستگاه‌های خود اضافه کنیم، از استقبال شرکت‌های خارجی از تکنولوژی‌های این شرکت خبر داد.

شیرزاده تولید دستگاه‌های  pFS جهت بسته‌بندی داروهای خاص و گران را از تولیدات این شرکت در آینده‌ای نزدیک اعلام کرد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های ما در کشورهای دیگر در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: صادرات به عراق، ازبکستان، اردن، عمان و کار مشترک با شرکت‌های آلمانی و سوئیسی در برنامه صادراتی شرکت قرار دارد.

به نقل از روابط عمومی‌ صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه مشتریان ما از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی جهت خریداری دستگاه‌ها به طور اقساطی و لیزینگی استفاده می‌کنند، بیان کرد: شرکت ما به دلیل برخورداری از تکنولوژی خاص و ‌های‌تک موفق به اخذ معافیت‌های مالیاتی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بسته بندي مواد غذايي دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی دستگاه بسته بندی تولید دستگاه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۰۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • داستان «غذا‌های پلاستیکی» در شبکه مستند
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد