Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های دانش بنیان با انعقاد قراردادی نیاز یکی از شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی در زمینه دستگاه اتوماسیون چسب حرارتی برای بسته‌بندی را تامین خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دستگاه تزریق چسب حرارتی، شیلنگ‌های هیتردار هوشمند، مدول‌های تخصصی تزریق چسب حرارتی به صورت تزریق با فرکانس‌های بالا و الگوهای دلخواه به انضمام المان‌های جانبی، از محصولات فناورانه یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی ‌و تحقیقاتی اصفهان است که در حاشیه رویداد صنایع غذایی که در تاریخ ۱۰ تا ۱۲ شهریور ۹۸ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد موفق به عقد تفاهمنامه با یکی از شرکت‌های تولید کننده نوشیدنی برای تامین تجهیزات مربوط به اتوماسیون شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت دانش بنیان تاکنون از بسیاری از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی مانند خدمت حمایتی استانداردها، حضور در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته و یادگیری شرکتی و همچنین تسهیلات اشتغال‌زایی پایدار (قرض‌الحسنه) و سرمایه در گردش استفاده کرده است.

حامد محمودپور، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ظرفیت تولید این شرکت را سالانه هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: این محصول برای بسته‌بندی بدون نیاز به اپراتور استفاده می‌شود که فناوری آن در ایران وجود نداشته و شرکت ما پنج سال پیش با بومی‌سازی این فناوری در کشور، مبدع تولید این دستگاه شده است. به‌طور کلی این دستگاه در تمامی ‌صنایع که نیاز به بسته‌بندی محصول دارند، قابل استفاده است و ما در حال حاضر مشتریانی در حوزه‌های صنایع چاپ و بسته‌بندی، صنایع غذایی، کاشی و سرامیک، صنعت چرم و کیف و کفش و صنعت سلولزی و بهداشتی داریم.

محمودپور مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه آمریکایی را توسعه تکنولوژی و بروزرسانی مداوم آن عنوان کرد و گفت: پیش از این تعدادی محصول وارداتی در کشور وجود داشته که قطعات یدکی آن وجود ندارد. همچنین به دلیل هزینه‌های بالای واردات دستگاه، عدم ارائه خدمات پس از فروش، هزینه بالای تعمیر و نگهداری و طولانی بودن زمان دریافت قطعات یدکی، تولید این دستگاه مقرون به صرفه نیست.

وی ادامه داد: این شرکت پس از چند سال پژوهش توانست برای اولین بار در کشور، سیستم‌های فوق را با قیمت پایین‌تر نسبت به نمونه خارجی، خدمات پس از فروش مطلوب‌تر و تامین ارزان قیمت قطعات یدکی تولید و به بازار عرضه کند. نیاز به فناوری بالا در طراحی و نبود ماشین و ابزارهای خاص و همچنین مواد اولیه در تولید برخی از قطعات مورد نیاز باعث شده تا این تجهیزات به‌صورت بومی‌ تولید نشود.

محمودپور ضمن اشاره به هدف‌گذاری این شرکت برای تصاحب ۵۰ درصد از سهم بازار، در توصیف ویژگی‌های فنی این دستگاه گفت: دستگاه تزریق چسب دستگاهی است که چسب جامد را ذوب می کند و سپس دمای دستگاه را در یک دمای مطلوب برای چسب موجود در دستگاه ثابت نگه می‌دارد. زمانی که پمپ شروع به کار می‌کند، چسب را از طریق شیلنگ به گان و سپس به بیرون برای استفاده هدایت می‌کند. این دستگاه برای بهبود اتوماسیون و افزایش سرعت تولید، موثر است و در حال حاضر بنا بر تقاضای مجموعه‌های مختلف این دستگاه شخصی‌سازی شده است و ما ۶۰۰ قلم محصول در حوزه چسب گرم تولید می‌کنیم.

به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد قرارداد با شرکت تولیدی، خاطر نشان کرد: این شرکت تولیدی به دلیل داشتن شعبه در شهرهای مختلف کشور به ۲۰۰ دستگاه نیاز دارد. در حاشیه رویداد صنایع غذایی در صندوق نوآوری و شکوفایی، تفاهم‌نامه فروش محصول با این شرکت را منعقد کردیم و به موجب این تفاهم‌نامه یک دستگاه برای انجام آزمایشی عرضه کردیم و بعد از ارزیابی انجام شده قرارداد امضا می‌شود. البته متاثر از همکاری با این شرکت تولیدی و درج آن در رزومه خود، توانستیم با مجموعه‌های دیگری نیز قرارداد امضا کرده و محصول خود را عرضه کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دستگاه بسته بندی دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی یکی از شرکت دانش بنیان بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی