Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبوبات وغلات همواره بخش مهمی ازسبد غذایی روزانه هر فرد می باشد ، به همین خاطر درصنعت مواد غذایی جایگاه مهمی را دارد. کسب و کار های مرتبط با این صنعت از جمله مشاغل پرسودی است که می توان در آن ها سرمایه گذاری وفعالیت کرد.

پروسه ی راه اندازی کاربسته بندی حبوبات وغلات به دو بخش کلی اخذ مجوزهای ضروری و تجهیزاماکن تقسیم

می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فرآیند شامل مراحلی است که به شرح ذیل است:

مراجعه به اداره بهداشت استان و دریافت مجوز مربوطه مراجعه به اداره صنایع درخواست مجوزتاسیس و دریافت و تکمیل فرم های مربوطه توسط کارشناس ذیربط بررسی توسط اداره صنایع دریافت موافقت اصولی ازاداره صنایع استعلام ازسازمان های دولتی جهت تامین محل مناسب (خرید زمین یا بهره گیری ازساختمان ها وتاسیسات موجود) سازمان های دولتی : شهرداری یا دفتر فنی استانداری ،اداره راه و ترابری،اداره جنگلداری،اداره کشاورزی،اداره ارشاد اسلامی واحد میراث فرهنگی ، هیئت مرکزی واگذاری زمین احداث بنا و خرید ماشین آلات دریافت جوازتاسیس مراجعه به جهاد کشاورزی نصب وراه اندازی ماشین آلات مراجعه به اداره استاندارد جهت بازدید وارائه مجوزاستاندارد فضاهای ساخته شده وماشین آلات وچیدمان خط بسته بندی درخواست پروانه بهره برداری ازاداره صنایع بازدید کارشناسان اداره محیط زیست (انجام ۵۰ %عملیات اجرایی سیستم فاضلاب) و اداره کل کارواموراجتماعی (رعایت مسائل بهداشت وحفاظت کارمثل نور،صدا ،سرویس های رفاهی و…) تایید اداره صنایع و صدور پروانه بهره برداری در خواست پروانه مسئول فنی و درخواست پروانه بهره برداری ازاداره نظارت مواد غذایی بررسی کارشناسان اداره نظارت (رعایت مساحت شرایط مناسب ساختمان انبارها، سالن بسته بندی و…) صدور پروانه بهره برداری درخواست پروانه ساخت ازاداره نظارت تولید آزمایشی محصول درخواست مهراداره استاندارد (اختیاری یا اجباری ) بازرسی موسسه استاندارد وتحقیقات صنعتی ایران وتایید مراحل بسته بندی (انجام نمونه گیری روش آزمون )و اعطای مهراستاندارد

یکی ازمهمترین بخش های راه اندازی کسب وکاربسته بندی حبوبات ، خط تولید یا ماشین آلات پاکسازی و بسته بندی است.  

این خط تولید شامل دو بخش ماشین آلات پاکسازی و دستگاه های بسته بندی است. دستگاه بسته بندی حبوبات به دو دسته کلی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم می شود. خط تولید اتوماتیک شامل ماشین آلات پاکسازی و دستگاه های بسته بندی توزین دار اتوماتیک است.

خط بسته بندی نیمه اتوماتیک شامل دستگاه های پاکسازی حبوبات و دستگاه های بسته بندی نیمه اتوماتیک یا پرکن است. در مقاله تفاوت ماشین آلات بسته بندی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک به طورمفصل به این موضوع پرداخته شده است.

خط پاکسازی حبوبات همانطور که از نامش مشخص است ، فرآیند تمیزکردن محصول را انجام می دهد.این خط تولید شامل ماشین آلات بالابر، بوجاری، پولیش و دستچین است . در ابتدای کار محصول توسط دستگاه بوجاری تا 80 درصد پاک میشود وسپس درمرحله ورود به دستگاه دستچین ، توسط چند اپراتوربه طور صد درصد پاکسازی می شود.در مرحله آخرپاکسازی حبوبات ،گرد وغبارروی محصول توسط دستگاه پولیش پاک می شود و حبوبات آماده بسته بندی می شوند.جهت آشنایی بیشتر با خط پاکسازی حبوبات ومشاهده نحوه کارآن می توانید ازاین لینک بازدید نمایید.

 به طورکلی می توان این بخش از خط تولید را حذف نمود و با فراهم کردن محصولات بوجاری شده (پاک شده) صرفا عمل بسته بندی را انجام داد .ازمزیت های این کار صرفه جویی درهزینه خرید ماشین آلات و فضای کار    می باشد. بسیاری ازکسب وکارها درابتدای فعالیت خود، به بسته بندی حبوبات وغلات اکتفا می کنند و پس ازمدتی فعالیت وگسترش بازارکارخود، اقدام به تجهیزخط پاکسازی وافزودن این مرحله می نمایند.

درمرحله بسته بندی محصولات با توجه به اینکه خط بسته بندی اتوماتیک باشد یا نیمه اتوماتیک ماشین آلات مشخصی نیازهست. خط بسته بندی اتوماتیک شامل دستگاه های بالابر، دستگاه بسته بندی توزین دار ونوار نقاله حمل بسته

می باشد.

خط بسته بندی نیمه اتوماتیک شامل دستگاه های بالابر،پرکن توزین دارو دستگاه دوخت هست.

گذشته ازاینکه شما با دستگاه های اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک محصول خود را بسته بندی می نمایید ، طراحی و چاپ بسته بندی اهمیت بسیاری دارد.طراحی و چاپ زیبا و خلاقانه مهمترین عامل در جذب مشتری به سمت محصول شماست.

یکی دیگرازفاکتورهای مهم بسته بندی با کیفیت ، ماشین آلات بسته بندی است. چرا که هرچه کیفیت کاردستگاه بالاترباشد بسته بندی هایی شکیل تر و مقاوم تررا می توان تولید نمود.با توجه به فعالیت طولانی مدت تولید کنندگان دستگاه های بسته بندی در ایران ، می توان دستگاه های با کیفیت ایرانی را برای خط تولید تهیه نمود. دستگاه های بسته بندی کاوش صنعت سالهاست در زمینه بسته بندی حبوبات ، غلات ، خشکبار ، مواد پودری و...مطابق با استاندارد های روز دنیا تولید می شوند.ماشین آلات بسته بندی کاوش صنعت علاوه بر تامین خطوط تولید و بسته بندی شرکت های ایرانی به بسیاری ازکشورهای همسایه نیزصادر

می گردد.

یکی از موارد مهم درهنگام تهیه ماشین آلات بسته بندی ، کیفیت بالای قطعات و ارائه ی گارانتی و خدمات پس ازفروش شایسته است.شرکت کاوش صنعت با ارائه ی سه سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش همواره سعی نموده است درجهت بالابردن کیفیت تولید ملی گام برداشته و خدمات در خورشأن فعالان عرصه ی صنایع غذایی کشورارائه دهد.

پربیننده ترین قیمت جدید محصولات ایران خودرو + جدول اتفاق بی سابقه در هنگام رای دهی رییس جمهور فروش اقساطی جک S3 (تحویل ۳ماهه) اعلام نتایج انتخابات ۱۴۰۰ (شمارش آرا) تا ساعت۲۴ یخچال فریزر سامسونگ چند؟ /۲۸خردادماه

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع غذایی حبوبات بسته بندی ماشین آلات بسته بندی دستگاه های بسته بندی پروانه بهره برداری بسته بندی حبوبات نیمه اتوماتیک خط بسته بندی اداره صنایع راه اندازی خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۲۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست

تین نیوز

معاون فنی و زیربنایی راه آهن با اشاره به ارتباط ریلی بین ایران و افغانستان گفت: پیش بینی ما این است که بهسازی این خط به طور کامل انجام نشده زیرا باید ماشین آلات مکانیزه برای اصلاح نواقص این خط اعزام شود و بررسی ها نشان می دهد هیچ ماشین آلات ریلی از کشور خارج نشده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سید مصطفی داودی با بیان اینکه خط آهن سنگان خواف شمتیغ روزنک توسط جمهوری اسلامی ایران و با هزینه ایران، برای کمک به توسعه کشور افغانستان احداث شد، افزود: از این پروژه حدود ۶۰ کیلومتر از شمتیغ تا روزنک در کشور افغانستان است که قرار بود تا هرات ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ این پروژه با سرعت متوسط ۸۰ کیلومتر بر ساعت، توسط روسای جمهور دو کشور افتتاح شد و در سال ۱۴۰۰ با توجه به اتفاقات سیاسی کشور افغانستان، این خط در قسمت های مختلف از قبیل زیرساخت، ساختمان و ارتباطات به شدت آسیب دید و بیشتر دستگاه های ارتباطی این مجموعه نیز تخریب شد یا به سرقت رفت.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: پس از استقرار حکومت جدید در افغانستان، در سال ۱۴۰۱ از ایران تقاضا شد که ارتباط ریلی بین دو کشور برقرار شود و در تقاضا اعلام شد نواقص احصاشده توسط تیم فنی قبلی راه آهن ایران، رفع شده است. در فروردین سال ۱۴۰۲ با توجه به حساسیت موضوع و بنا به دستور مدیرعامل راه آهن قرار شد بالاترین سطح فنی راه آهن ایران، از این محور بازدید کند که به همراه یک تیم فنی از این محور بازدید کردم.

داودی ادامه داد: در بازدید از این محور مشاهده شد که خط قبلی، فقط مقداری بزک شده و در واقع نواقصی رفع نشده است. در واقع به نظر می رسد اعلام رفع نواقص به دلیل عدم اطلاع فنی نیروهای افغانستان است. چون کشور افغانستان خط آهن زیادی ندارد، نیروی فنی نیز ندارد و افرادی که در راه آهن افغانستان کار می کنند اخیرا توسط راه آهن ایران آموزش دیده اند. در بازدید از این محور که همراه با مدیرعامل راه آهن افغانستان انجام شد نکات مهم و نواقص به وی اطلاع رسانی شد.

وی ادامه داد: این خط توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور ایران احداث شده و آنها هم برای وضعیت فعلی خط پیشنهاد سرعت سیر ۳۰ کیلومتر بر ساعت (صرفا برای قطار عملیات از جمله حمل ریل و تراورس جهت آماده سازی خط) را داده بودند در حالی که در خطوط باری ما، در خط با کیفیت کمتر از ۶۰ کیلومتر بر ساعت امکان سیر تجاری وجود ندارد زیرا آسیب زیادی به لکوموتیو وارد می شود.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: بازدید تیم فنی راه آهن از این خط آهن، تاییدکننده این موضوع بود که سرعت سیر در این محور حداکثر ۳۰ کیلومتر بر ساعت و برای قطار عملیات است. بحث ارتباطات نیز بررسی شد و متاسفانه دستگاه های ارتباطاتی مخصوص راه آهن وجود نداشت. در جلسات مدیرعامل راه آهن ایران با افغانستان، راه آهن ایران از منظر مساعدت، برای رفع نواقص اعلام آمادگی کرد که مورد استقبال طرف افغان قرار گرفت.

داودی ادامه داد: بعدها در جلسه ای که در دفتر وزیر و با حضور آقای کاظمی قمی برگزار شد، آقای کاظمی قمی برای انجام امور احداث و بهره برداری در افغانستان، شرکتی را معرفی کرد که به دلیل اینکه آن شرکت فاقد سابقه، تجربه و امکانات و ادوات ریلی بود، با مخالفت ما مواجه شد. زیرا کشور ما خط آهن برای طرف افغانستانی احداث کرده و اگر در حوزه بهره برداری نتوانیم خدمات خوب و صادقانه ای ارائه دهیم ذهنیت منفی در طرف افغان ایجاد شده و زحمات در حیطه ساخت نیز هدر می رود.

وی تصریح کرد: هر چند شرکت راه آهن مسئولیتی در این حیطه ندارد ولی چون شرکتی فاقد تجربه و امکانات و به نام کشور ایران، به این عرصه ورود کرده مخالفت خود را اعلام کردیم زیرا اگر سانحه ای در این خطوط اتفاق بیفتد به نام ایران تمام می شود. اخیراً شنیده ایم نواقص این خط رفع شده، اما تاکنون هیچ درخواست رسمی از راه آهن افغانستان برای بازدید از این خط، به راه آهن ایران داده نشده و اعلام نظر رسمی راه آهن ایران از این محور ریلی، منوط به بازدید از نقطه به نقطه این خط است.

معاون فنی و زیربنایی راه آهن گفت: پیش بینی ما این است که بهسازی این خط به طور کامل انجام نشده زیرا باید ماشین آلات مکانیزه برای اصلاح نواقص این خط اعزام شود و از آنجا که کشور افغانستان با هیچ کشوری اتصال ریلی ندارد، این ماشین آلات الزاما باید از خطوط ریلی ایران وارد افغانستان شود که بررسی ها نشان می دهد هیچ ماشین آلات ریلی از کشور خارج نشده است.

داودی افزود: گمان می رود بهسازی انجام شده در این محور، سطحی بوده زیرا در آن محور از ریل های UIC60 با تراورس بتنی استفاده شده و قابلیت بهسازی دستی در خطوط ریلی سنگین وجود ندارد. وقتی در حوزه ریلی کاری انجام می شود باید درست و اصولی باشد و آن خط آهن 100 درصد قابلیت بهره برداری داشته باشد. نمی شود چندین هزار میلیارد برای احداث آن محور هزینه شود و با یک اشتباه کوچک توسط مجموعه ای خارج از وزارت راه و شهرسازی، حیثیت ریلی کشور از بین برود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت ساماندهی محموله‌ها و کالاها در بنادر و گمرکات استان هرمزگان
  • هر چه سریعتر نسبت به نواقص و ناهماهنگی های موجود در گمرک شهیدرجایی اقدام شود
  • رسیدگی رئیس قوه قضائیه به وضعیت ماشین آلات دپو شده در گمرک
  • بهسازی خط آهن افغانستان بدون ماشین‌ آلات ایران ممکن نیست
  • آمادگی برای مدیریت بارندگی در اهواز
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند