Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-02@16:13:27 GMT

انواع مدل های دستگاه پرکن مایعات

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۸۱۱۹۷

در صنعت بسته بندی دستگاه های مختلفی وجود دارد که متناسب با نوع محصول از هر یک از دستگاه ها میتوان جهت بسته بندی محصولات استفاده کرد. در مورد بسته بندی مایعات رقیق و غلیظ از دستگاه ها پرکن مایعات بدین منظور استفاده می گردد. پرکن های مایعات در مدل های مختلفی طراحی و تولید میشوند که در ادامه به انواع مکانیزم های دستگاه های پرکن مایعات و انواع مدل ها می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هماهنگی پر کن با مایعات از نظر میزان چگالی

مایعات با توجه به میزان غلظت و چگالی به نوع بسته بندی خاص خود احتیاج خواهند داشت. از این رو این تفاوت مایعات در چگالی باعث شده است که ماشین آلات پرکن مایعات در دو نوع غلیظ و رقیق قابل طراحی و تولید باشند.

دستگاه پرکن مایعات غلیظ

این دستگاه همان گونه که از نام آن پیداست برای مایعاتی با غلظت روغن و یا مواد ژله ای مناسب می باشد. در واقع این دستگاه قابل استفاده برای مایعاتی با چگالی و یا غلظت بالا است. این دستگاه تنها از نظر عدم برخورداری از نیروی جاذبه به منظور عملیات تزریق با پرکن مایعات رقیق متفاوت می باشد. ژل خوراکی ، انواع شربت‌های غلیظ ، کنسانتره‌ها و روغن های گوناگون را می توان نمونه هایی از مایعات غلیظ به شمار آورد.

 

دستگاه پرکن مایعات رقیق

این دستگاه در رابطه با مواد مایعی که دارای چگالی پایین هستند به کار برده می شود. این مایعات دارای ویسکوزیته پایینی می باشند و حرکتی روان خواهند داشت، از این رو به هنگام عملیات تزریق از وزن خود این مواد بهره گرفته می شود. محلول های ضدعفونی ، آب معدنی ، نوشابه‌ها و... را می توان نمونه هایی از مایعات رقیق به شمار آورد. در ساخت این دستگاه مکانیزم ثقلی بیشترین نقش را خواهد داشت.

آشنایی با نحوه عملکرد دستگاه پرکن مایعات

از دیگر عوامل موثر در انتخاب یک دستگاه پرکن مایعات نحوه عملکرد آن است. این موضوع برای انتخاب یک پرکن مایعات اقتصادی بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

به طور کلی می توان دستگاه پرکن مایعات را از نظر عملکرد به دو دسته اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم نمود.

پرکن مایعات؛ دستگاهی که جهت پرکن کردن انواع مایعات رقیق و غلیظ در صنایع مختف غذایی، شیمیایی ، دارویی و … مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه پرکن مایعات در مکانیزم های مختلف پرکن پمپی، پرکن ثقلی و پرکن سیلندر پیستونی قابل طراحی و تولید می باشد.

 

دستگاه پرکن اتوماتیک

در شرکت پاشا صنعت البرز به دلیل تجهیز دستگاه های پرکن مایعات اتوماتیک به نوار نقاله و دربندی، کلیه مراحل بسته بندی مایعات تا مرحله لیبل زنی با حداقل نیروی انسانی انجام خواهد شد. نصب دستگاه دربند در انتهای خط انجام شده تا پس از انجام دستی درب گذاری ظروف یا بطری محصول به شکل دستی و از سوی اپراتور، بستن درب محصول به طور خودکار به وسیله دستگاه انجام گردد. ساخت و نصب دستگاه درب گذار روی خط بسته بندی باعث خواهد شد که کار اپراتور به حداقل رسیده و ماشین درب گذار بطری ها را درب گذاری نماید.

دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک

این دستگاه پرکن که به طور معمول از آن با نام پرکن دستی یاد می شود فاقد نوار نقاله و دربندی می باشد. از این رو بایستی به صورت دستی راهبری محصول یا بطری را انجام داد و نیز به شکل دستی بطری ها را درب گذاری کرد. از انواع پرکن مایعات نیمه اتوماتیک می توان به پرکن مایعات رومیزی ، پرکن مایعات خانگی و پرکن مایعات کوچک اشاره نمود. در شرکت پاشا صنعت البرز به منظور آن که قابلیت های نوع نیمه اتوماتیک افزایش پیدا کند تولید مدل های رومیزی به همراه شاسی و میز انجام شده و مناسب ترین قیمت نیز برای آن ها در نظر گرفته شده است.

ظرفیت تولید در ماشین بسته بندی مایعات به چه صورت است؟

در صورتی که نیاز به تولید در ظرفیت بالا خواهید داشت مدل های اتوماتیک بهترین گزینه برای شما محسوب می گردند اما برای ظرفیت تولید متوسط و پایین، نوع نیمه اتوماتیک به راحتی قادر به رفع انتظارات شما خواهد بود. گفتنی است که در صورت بالاتر بودن تعداد نازل ها در نوع نیمه اتوماتیک بیشتر از 2 عدد افزایش هزینه تولید به شکلی سرسام آور رخ خواهد داد. چرا که در چنین شرایطی نیاز به کمک گرفتن از تعداد اپراتورهای بیشتری خواهد بود و به کارگیری یک نفر اپراتور بیشتر، در طی یک سال هزینه ای برابر با اختلاف قیمت نوع نیمه اتوماتیک 2 نازله با اتوماتیک 4 نازله می باشد. از این رو توصیه می شود در صورت نیاز به دستگاهی با تعداد نازل های بیشتر از دو عدد، اقدام به خریداری نوع اتوماتیک دستگاه نمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دستگاه پرکن مایعات به آدرس زیر مراجعه نمایید:

https://ps-alborz.ir/دستگاه-پرکن-مایعات/

نحوه محاسبه ظرفیت تولید پرکن مایعات نیمه اتوماتیک 2 نازله

در رابطه با پر کردن بطری های 400 سی سی می توان در طی یک ساعت 800 الی 950 عدد بطری را پر نمود.

در زمینه پر کردن بطری های 1 لیتری در طی یک ساعت می توان 450 تا 600 بطری پر داشت.

توصیه می شود برای درک هر چه بهتر اقدام به مشاهده فیلم مقابل نمایید.

معرفی انواع مکانیزم پرکننده‌های مایعات

به طور کلی می توان مکانیزم های پر کردن را به سه دسته زیر تقسیم بندی نمود:

مکانیزم ثقلی مکانیزم سیلندر پیستونی مکانیزم پمپی

این سه مکانیزم به نوعی در زمینه بسته بندی مایعات مکانیزم های تست شده و مدرن بین المللی هستند. بسته به نوع مواد مشتری در ساخت دستگاه پر کن مایعات از یکی از این سه روش بهره گرفته می شود. به طور معمول به منظور ساخت پرکننده مایعات در شرکت پاشا صنعت البرز در مدل اتوماتیک به زمانی 15 تا 30 روزه و در مدل نیمه اتوماتیک به 6 تا 15 روز نیاز می باشد.

از مشخصه های هر یک از پرکن های دارای سلیندر پیستونی، ثقلی و پمپی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

مکانیزم

دقت

سرعت

قدرت

پرکن سیلندر پیستونی

 

99.95

95

۹۰

پرکن ثقلی

 

90

80

80

پرکن پمپی

 

85

90

95

 

منبع: فردا

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی بسته بندی مایعات دستگاه پر دستگاه ها بطری ها مدل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف

مدیر عامل شرکت مارگارین گفت: با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خشایار قاجار مدیر عامل شرکت مارگارین در گفتگویی اختصاصی با اشاره به عملکرد این شرکت در سال مالی 1402 گفت: میزان تولید در سال 1402 نسبت به سال مالی قبل 37 درصد افزایش داشته است. همچنین تنوع در تولید ماهیانه محصولات از 19 مورد به 32 مورد رسیده که نشان از رشد 68 درصدی دارد.

وی با بیان اینکه مشتریان حوزه صنف و صنعت این شرکت 178 درصد بیشتر شده است افزود: در میزان تحقق اهداف بودجه برای تولید محصولات در سال 1402 حدود 143 درصد افزایش تولید داشته ایم.

قاجار در مورد برنامه های محقق شده این شرکت در سال 1402 گفت: راه اندازی فروش هیبریدی، تولید روغن خانوار با برند خروس، به روز رسانی بسته بندی ها، حضور در نمایشگاه شیرینی و شکلات، فعالیت مجدد نماد بورسی، انجام طرح طبقه بندی مشاغل، برگزاری مجامع سال مالی 1400 و 1401، وصول بخشی از مطالبات ، رفع بخشی ازتعهدات ارزی از مهمترین اقدامات انجام شده در سال مالی 1402 بوده است.

مدیرعامل مارگارین در ادامه به چشم انداز این شرکت اشاره کرد و گفت: با توجه به موقعیت مکانی مناسب و نزدیکی به بازار پایتخت از یک سو و از سوی دیگر به دلیل بهره مندی از زیر ساخت های مناسب انرژی، آب، تجهیزات و فضای قابل توسعه برای ایجاد سوله های جدید چشم انداز مارگاین تبدیل شدن به مجتمع صنایع غذایی در کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه با جذب سرمایه و از طریق برنامه ریزی های استراتژیک و مدون، اهداف بلند مدت شرکت را محقق خواهیم کرد؛ تصریح کرد: مارگارین عمده فعالیت های خود در برنامه چشم انداز شرکت را در سه گروه اصلی طبقه بندی و دنبال خواهد کرد.

قاجار گروه اول را استفاده بهینه از ظرفیت های موجود شرکت  ارزیابی کرد و گفت: یکی از فعالیت های  این گروه ورود به عرصه تولید محصولات و مواد اولیه روغنی مورد نیاز در صنایع مختلف از جمله صنعت دارویی کشور است که هم اکنون در مرحله برنامه ریزی و آماده سازی زیر ساخت های پیش از بهره برداری قرار داریم.

وی ادامه داد: قصد داریم با استقرار پلنت فرکشنیشن امکان تولید محصولات تخصصی تر هم چون شورتنینگ های خاص کرم ویفر، شورتنینگ های مخصوص شکلات صبحانه، روغن خامه قنادی، جایگزین های چربی های مغزی و روکش شکلات و بستنی را در مجموعه فراهم کنیم.

مدیرعامل مارگارین توجه به محصولات پرتقاضا و پرمصرف را گروه دوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز ارزیابی کرد و گفت: فعالیت های این گروه در راستای ایجاد و توسعه مجتمع غذایی مارگارین خواهد بود.

وی ادامه داد: تولید انواع کره، سس مایونز و کچاپ، انواع محصولات غلات و فیبردار مانند ماکارونی، نودل، تولید انواع نوشیدنی شامل آب آشامیدنی آب میوه کنستانتره، تولید انواع نان صنعتی و حجیم شده، تولید انواع پنیر پیتزا و فراورده گوشتی و بسته بندی انواع ترشیجات، قند و شکر از جمله برنامه های شرکت برای توسعه مجتمع غذایی مارگارین است.

قاجار تولید محصولات جانبی بر پایه روغن را گروه سوم فعالیتی این شرکت در برنامه چشم انداز دانست و گفت: تولید محصولات آرایشی و بهداشتی، لاستیک و پلاستیک، رنگ و رزین و محصولات ویژه خوراک دام و طیور را جزو بازار های هدف خود قرار داده ایم.

 

دیگر خبرها

  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • ۱۶ هزار و ۵۰۰ تن انواع محصولات باغی در خمین تولید شد
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • ورود مارگارین به تولید محصولات پرتقاضا و پرمصرف